Soft

Alla läsare som har Sims 2 som inte redan vet detta spetsa örona... eller ögona...  för här kommer en lenk på värdens bästa sims downloads som är GRATIS klicka här man kan gära grymt snygga simmar som:

Ville Valo

Johnny Depp

eller Emily the Strange

man kan även bara (om man nu vill) ladda ner klädr, smink, frisyrer, mm.

O.B.S.
endel funkar inte.


från dåligt till bra och tillbaka igen

ja jag sa ju att jag skulle blogga varge dag men det blev inte så pga att jag inte orkade men nu är jag förhoppningsvis igång igen

idag i skolan mådde jag skit, jag har värdens förskyldning och det är skit bara skit och inget annat. så jag gick hem innan sista lektionen för jag bara orkade inte ha franska. vist bruno är rolig och så, men det är jobbigt med franska.
när jag gick hem så kollade jag posten som vanligt och där låg halsbandet från blue fox. halsbandet har 4½ cm nitar och är bara så otroligt snygt. när jag kom in så upptekte jag att vi inte hadde non glass hemma (det gorde jag igentligen igår men hadde glömt att vi inte hadde non glass) så jag blev besviken men då sa mamma att vi kunde göra egen glass så den står i frysen och blir till glass nu, men gjass gör man av bara äggulor och inte äggvitan så då gorde vi marenger av äggvitorna och dom är låckra som fan.
jag kom precis på att det var ganska så många som var stjuka idag, Tilda älsk
 
 

RSS 2.0