Wasabi var stängt

Men det var en fin dag ändå :)




Förändring

Allt förändras, därför bestämde jag mig för att det var dags för en liten omstyling av bloggen, inte mycket, bara en ny header och en ny visningsbild. Fotografen till visningsbilden är en helt fantastisk fotograf som heter Richard Jacob som jag hade den stpra äran att fota med för ett tag sedan. Mera foton från fotograferningen kommer om ett tag :)
Om mobilen är så pass gammal så inte ens "blogg" finns i T9, är det dags för en ny mobil xD

Veronica Maggio - Jag kommer


TV:n är nu borta och på dens plats finns nu en fågelbur :D

Utan fåglar i såklart eftersom katten bara skulle äta upp den då :P

me like :D

sovit hos finaste Robin i 2 nätter är aldrig fel och när jag kommer hem blir det shopping med mamma, kan det bli bättre??
Detta är tillskottet i min garderob, fast de blåa mumin kallingarna är gröna och ett par till som jag inte hittade bild på, som också är görna :P Och det är storlek 122 x''D men de är sköna och passar perfekt så de så ;D


Fina kallingar från Lindex

Fin solhatt från MQ

och fina sommarskor från Åhlens

Detta gillas starkt :D


Dagens goda gärning :)

Som alla som känner mig redan vet så är jag djurvän, men måste ett djur äta ett annat djur för att överleva så är det ok. Min katt behöver inte äta en mus för att överleva. Hon tog in en mus på balkongen, som levde, katten tänkte ju leka mus stackarn till döds och sedan KANSKE små äta på den lite. Jag kan inte gå till ett annat rum och tänka ett det bara är en del av naturens gång, hon behöver inte musen för att överleva! Så jag och mamma går ut och efter en evighet lyckas fånga in den i en skokartong. Nu är musen fri och ute ut kattens revir.

jaaah, det är så man ska göra ;)


SMK - Sponsored by destiny


min fina klocka


Gillar att det står nakna provdockor i mysrummet :)


ja, du är äldre än mig, men så stor skillnad är det inte


men oo vad jag tycker om dig

RSS 2.0