jul decor



mys pys<3

Firefox AK/Tgr Lou - Winter rose


Tja Tomten ;)


Sony NEX-5 Black

Urbanears Plattan Headphones – Red

Aiptek SlimTablet 600U Premium II


Linköping

På bussen insåg jag att det finns så många minnen i denna stad, både vackra och mindre vackra. Min första impuls var att bara flytta från Linköping så fort som möjligt och börja om, lägga alla dom dåliga gatorna bakom mig och börja om, på nya gator, få nya dåliga minnen och sen flytta igen. Men det bästa är att flytta från gatan jag bor på nu, smutsa ner en egen lägenhet med dåliga minnen istället. Sen flytta och börja om, och när jag har råd, börja om på stort i stora fina Stockholm.

Till min...

Till min svikare, lögnare

Till mitt äckel

Till min före detta, den som var min, den som svek

Till min som lovar och lovar men aldrig håller

Till min som fanns för mig, trodde jag

Till min svikare, lögnare

Till mitt äckel


oj

känner att jag blivit så öppen och vukgär på sistånne, har nog alldrig känt mig så fri, de gillas^^

Hello Sayfride & Firefox AK - Long Lost Penpal


Kattpuss<3


jaha...

Varför att jag alltid mellan hoppet, jag är alltid ragget mellan 2 förhållanden för killar, de är som jag är den lilla filuren som fyller upp tomrummet då han inte kan träffa sitt stora ragg. Eller för att göra de ordinarie ragget svartsjukt för att se om det är nått att satsa på. Aja, min dag kommer väll non gång... alldrig... känns det som, men jag är bara 17 och har hela llivet framför mig ;)

mamma då x''D

Jag, mamma och William sitter och pratar och William sitter och sjunger på en låt han lärde sig idag i skolan som är på spanska och det låter som han sjunger backa.

Jag: Hm... baka, va betydde de nu igen... JO, baka beryder idiot på japanska!!
William: HAHA, backa, baka xD
Jag till William: HAHA, tänk om man få hjärnsläpp när man är i japan och ber en japan att backa x'''D
Mamma: HAHA, be en idiot att backa XD

Jag och William bryter ut i ett as garv x'''D

Mamma då, så fel de blir då du inte tänker<3

haha

kom precis på vad jag drömde i natt xD
Min navelpiercin va bara tagen i huden och huden hade dragit ut sig till en tun tun sträng som va de ända som höll kvar den :P och den lilla strängen går av :O och jag får inte se vad som händer eftersom helt plötsligt så sitter jag i en bil brevid Bella. Och Bella börjar köra, men vi väntar på mamma och Bella får inte köra och de är mitt i vintern och vi är mitt i en isig backe, men så kommer mamma och vi står på parkeringsplatsen som små söta oskylldiga flickor :D Och så hoppsan så ligger jag i min säng och halvsover jag hör hur non kommer in, men jag blir inte rädd och jag vet att de är en kille, han kommer upp i min säng och lägger sin hand på min midja och kysser mig på hallsen och säger åt mig att lyssna och så vaknar jag, GAH villveta vem denna mysiga kille va ju!!

RSS 2.0