WAW

Jag vet att jag borde skriva om Stochholmsresan som var OTROLIGT rolig, men jag fick inte Tilda att äta suchi... men jag kan inte just nu eftersom jag precis har fott reda på att en otroligt bra film har premiär den 12-12-08, nemnligen Stefani Millers böcker/bok (jag vet inte om det är alla 3 eller bara första)(den sista boken har inte kommit ut på svänska en) Twilight, men på svenska så heter den Om jag kunde drömma. Här är trailern och i mitt huve så va dom snyggare!!


PS. Den 17 så börgar en tävling på Odium Clothing och då så vill jag att ALLA ska rösta på mig ^^

<--holl utkik efter denhära bilden eller non liknande, jag har inte riktigt bestemt mig för vilken bild jag ska legga upp en ^^

Jack Off Jill - My Cat



Jag vill också ha en katt...

Fin gubbe jag gorde nyss

Jag har gort en fin gubbe ^^, va tyks??


Ny utsida men fortfarande samma inuti ^^

Som ni kanske har merkt så har jag gort om min blogg men jag kommer fortfarande att sktiva om samma saker, veldigt självklart då, men det bryr jag mig inte om ^^.
Nallen som jag har som heather är tagen från Cute Plush och  jag hoppas att det inte gör något enligt ägaren av den sidan^^

GRATTIS (i efterskott)

Jag skulle ju ha skrivit detta den 31 men då så var jag ju hoss dig (Barbs) hela dagen och i går så var jag och såg hömseborna så då så kunde jag inte heller, men nu så kan jag!!
GRATTIS så mycket och jag älskar dig MASSOR WOHO


RSS 2.0