Det var ett tag sen...

Jag skanar mina cyberlox som jag nu har tagit bort. Det känns konstigt att inte ha flätor, men det är endå ganska så skönt att kunna borsta håret... Och när jag igår morshe skutte borsta håret (första gongen efter att ha tagit bort cyberloxen), alla hårstrån jag tappade under 2 månader satt ju kvar i flätorna, så när jag var klar så såg det ut som en blöt död kloakråtta låg i papperskorgen!! Det var inte speciellt frächt!

Men nu till något annat som jag stör mig på. D.v.s. folk som är tröga och inte fattar när man inte är intreserad! Vi har en som i min klass, jag vill inte nemna någta namn, men iallafal, det är inte hans fel att han är kär i mig, jag är söt, alla säger det men det fin grenser för vad man står ut med som när denna kille frågar om jag inte ska krama honnom så (eftersom jag inte är intreserad) så sa jag nej, kanske inte på det trevligaste settet men jag var hyperaktiv och vi kadde bild (mitt faviritemne). Han belv förstoss veldigt knekt och jag tror att det var en av dom första gongerna han blev det. Han har förut inte haft svårt att få vem han vill, men det är inte den människan som man litar på vid första laget om man vet vad han gör.

Men till en tredje grej D.v.s. Bra musik *^,^*



Angelspit - Vena Cava



A
ngelspit - 100%

OH!!

Det var 20 härliga grader ute idag, det förtjänar en härlig låt =)



Rasputina - 1816 the Year Without A Summer
(Tur att det inte är så...)

det föttjänar nog en fin bild också =)
image103

STOOOOOOR SMILE GUBBE PÅ ER ALLA

ÄNTLIGEN

går det att blogga igen!!! Jag har massor att skriv om, men jag kommer inte på något nu... Men jag kan beretta om mina cyberlox =)
Jag har nu flätat in mina OTROLIGT fina cyberlox i mitt inte lika fina hår, men iallafall så har jag några... ganska... fina bilder på hur det ser ut =)

 inte så bra men...
 så såg det ut innan jag fergade det rosa =)
 typ 5 min efter att jag fergade det
osv osv osv

Jag kan också betetta om att jag nu (ÄNTLIGEN) har tagit bort mina fula pluppar på halsen, och har nu sytt och har ploster istellet, men det ska snart bort XD. På jumpan idag (vi hadde det 2 gonger samma dag för att vi missade en lektion innan lovet och vi skulle ta igen den idag, jag fattade alldrig varför och jag orkade inte fråga) så dansade(??) vi, men jag vet inte om man kan kalla det för dans för det var mer... träning. När vi skulle göra sittups så var jag soklart tvungen att spenna nacken, och det gjorde ont som in i HELVETTE eftersom jag har styngn på halsen som då drogs i...
Jag har mycket mer på hjärtat att säga men jag orkar inte just nu... så nu ska jag gå och ducha =)

RSS 2.0