Försvinner

Det kommer förmodligen bli så att jag inte kommer blogga alls tills den 6 agusti då jag kommer hem från Paris, om vi inte hittar ett internet caffé förstoss. Men imorgon är det min 18 års dag och dagen efter det åker jag iväg. Nu kommer Robin snart så det blir bara ett litet snabbt inlägg innan vi ska baka bullar :)


här är den mycket gammal oredigerad bild från Paris då jag va där 2008, finare bilder än så kommer då jag kommit hem :)

IMORGON

kommer Älskling hem :)


Holly




Vem kan säga nej till denna bedårande knorp ^^

Dessa dagar

Dagarna runt då jag och Robin blev tillsammans var mycket speciella, de va helt spontana och man hade aldrig tråkigt, nu när jag sitter här mitt i natten i min ensamhet och tänker på min fina Robin borta i göteborg är de de extra fina ögonblicken, spontanheten, skedfuck, kest och igelkott, då han hjälpt mig ner i vattnet då vi badat i kanalen, den gången jag glömt och äta och han köpte glass till mig, alla de underbara sakerna. Det är de fina småsakerna som får mig att älska honom och sakna honom så.

Bild på lilla mig tagen av fina Robin

Bild på fina Robin tagen av lilla mig

Bilderna är från i slutet av vintras/tidigt i våras, bilden på Robin va några dagar innan vi blev tillsammans och bilden på mig vet jag inte, jag tror vi va tillsammans då men jag kan ha fel.
Nu ska jag gå tillbaka till mitt låssas tv tittande (vilket betyder kolla på avsnitt efter avsnitt av non lagom bra serie eftersom jag inte har non tv :P)

Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder



Fastnat något enormt för denna underbar låt :)

pojkvänner och konstnärer

ja, jag bloggar inte så himlans bra men jag gör mitt bästa, känns inte så viktigt att blogga om oviktiga saker, så, on to the blogging subject. De bloggar jag läser (de seriösa bloggar jag läser av folk som jag inte känner som bloggar om sina liv och inte endast om mode) alla har antingen skaffat pojkvän eller har seriösa ragg eller går på seriösa dejter, tycker nu när jag själv har pojkvän endast att det är gulligt att läsa^^. Dock vet jag att om jag hade vart singel hade det vart jobbigt.
MEEEEEN nu är de så att jag har lyckats få en av de finaste pojkvännerna man kan hitta, som råkar vara i Göteborg och jobbar nu, meeeeen det finns ju sms och måste erkänna, att under den tiden han vart borta har jag fått några av de gulligaste sms man kan tänka sig^^, blir så glad varge gång mobilen plingar :)

Ja som alla mina få läsare vet så skaffar jag ny mobil imorgon, vill självklart ha en personlig mobil så särför kollar jag på skins av olika slag och hittat en underbar sida som säljer skins (och man kan även designa själv) KLICKA HÄR FÖR INTRESSERADE och där hittade jag även en av mina nya favorit konstnärer, Colin Thompson heter han och jag har fastnat så hårt för denna bild


visst är den underbar ?

De har dock bara en av de 2 mobilerna jag funderar på, så jag mailade för att höra om dom skulle få in den andra också och visst skulle dom de, och det bästa är ändå att jag fick svar på endast 1 dag, känns som en seriös sida som jag lätt kommer beställa från, skinsen kostar bara runt 100 lappen också, awesome, så för er med tråkig mobil rekomenderas  denna sida absolut :)

Chi latte och mobiler



en halvliter chi latte vid 12 på natten i går natt, inte världens bästa ide :P



på Lördag blir det även ny mobil, vet inte vad det blir för non än men de få vi se^^

Go Bwah


Dagens kladd


RSS 2.0