Samanfatning av parisresan

Den första dagen så var vi i bilen typ hela dagen, men på kvällen så kom vi fram till en camping i danmark. (inga bilder därifrån)
Dagarna därpå så blev det MASSOR av bilåkande (eller snarare skakig högljud husbilsåkande) och stanade lite här och var, jag har inte bilder från alla stellen man här är nott av alla stellen vi stannade på:
jag kommer ihåg det för att det var så vacker solnedgong
Någon dag efter så var vi  ÄNTLIGEN i Frankrike och inte alls long tid efter det i Paris och irrade omkring på smågatorna!! Om det var non som inte viste det så är det OTROLIGT små gator i paris och  bilar parkerade på båda sidorna av vägen... Så det var VÄLDIGT trongt för en STOR fet husbil att ta sig fram.
Den första dagen så var vi på Disnyland och det är inte alls lika stort som man tror att det är...

Efter Disnyland så blev det Eiffeltornet och det var JÄTTEKUL. Vi åkte helavägen upp och såg ner på hela pars. Och här kommer några bilder från Eiffeltornet.
Första gllimten av tornet
Det är stort!!
Och så set det ut under tornet
Mr Eiffel himselfe
Utsikt från första våningen
Utsikt från andra våningen
Något gulligt par hade gjort ett hjärta i gräset <3
Och om man kollar rakt upp på översta våningen så set det ut sohär ^^

Den tredje och siste dagen så var det shoppingdag för mamma och mig medans William och Roffan stannade i husbilden och tvettade. Vi gick till ett museum som visade Valentinos nya sommar höst och vinter kollektioner. Dom var helt fantastiska!! Jag dillar verkligen tygerna som han anvender för att dom henger så lätt och passar verkligen till dom kläder han syr ^^. Jag skulle ha tagir bilder på dom men jag var osäker på om man fick och så såg jag inga andra som gjorde det så jag lät bli... Men det ongrar jag nu sohär i efterhand... T.T Men åter till shoppingen!!  Vi var inne på  Lafayette som är en va Paris största choppingsenter och där köpte jag 2 Marilyn Manson skivor, Antichrist Superstar och Hoowly Wood(In the shaddow of the vally of death) och dom är AS BRA!! Colette som var unjefär som Petit Sportivs (eller hut det nu stavas...) och där köpte jag Hellokitty tugummi JÅTTEGOTT. Claires som var ungefär som glitter men mycket mycker bättre och finare och hade mycket mycket mera saker, där köpte jag ett par "hanskar", strumpeband/halsband, råsa pärlhalsband, skosnören som det står Prinses på och en rosett som man kan antingen ha i håret eller som broge. Och sist men APSOLUT inte minst Harajuku som är en affär för unga designers som inte riktigt passar in i modevärden och designar punk, gothic, lilita och harajuku kläder, det var min DRÖMAFFÄR och jag ville köpa ALLT men eftersom allt var handgort så var det dyrt och jag hade bara 30 euro kvar... Men jag köpte ett par strumpor som är SÅ GRYMT söta och jag fick deras största påse till dom, för att efter c.a 40 min av att ha irratomkring så kom VÄRDENS sötaste kille fram och frågade om ajg ville ha hjälp och då så sa jag att jag inte hunde bestemma mig och att jag ville köpa hela affären och när jag äntligen hade bestemt mig för strumporna så fick jag velja vilken påse jag ville ha och då så fick jag den största och ett vykort till och då så belv jag JÄTTEGLAD^^!!!!!

Colette, bilden är inte tagen utav mig, och det står 2007 i bakgrunden...

Lafayette bilden är inte heller tagen utav mig...

Caires

<3<3<3Harajuku <3<3<3

Och sen den LOOOOOONGAAAAAAAAA hemvägen och den var inte rolig eftersom jag har läst mer en vad jag trodde att jag kunde, jag läste ut Ful och så läste jag ut Innan jag dör på 3 dagar!!
Vi stannade i belgien så hittade jag detdära tugummit som fans när jag var liten, detdära råsa på tub och så smakar det Tuttifrutti och jag var ju bara tvungen att köpa det^^ och nu så kommer dom sista bilderna fårn resan!!
Ett fint hus i Belgien
William i sin lyckligaste stund då vi ska få Choklad Mosse
En get som jag trodde var snäll men
den åt upp sindebandet på mitt strumpeband!!

Ha det bra och jag blir chochad om ens non av er läser ALLT detta!!

Ga TRÅK!!

Jag sitter nu i bilen och vi har entligen kommit in i linköping!! Resan har varigt jättekul men bilresorna AS tråkiga!! Dagens bilresa har varigt extra tråkig eftersom min iPod är död och jag har läst ut båda böckerna som jag tog med mig. Jag bloggar mer när jag komorer hem!!

Pokémon!!

Jag sitter och kollar på Pokémon och syr klart Carros klening och så kom jag på att jag alldrig har sett det första avsnittet!! Så för er alla som gillar Pokémon så här ar det första avsnittet:


Kul

Jag var och kollade på abuturientbalen igår med mormor, mormor ville gå för att se Elin, men det var så monga som liknade henne så det gorde vi inte, men därimot så såg vi Carro (Barbs syrra) och hon var jättefin!!


Det var dom besta bilderna som jag fick, för vi hadde ganska så dåliga platser och det var helatiden folk som stod framför...

På kvellen så var vi hoss Williams bästa kompis, det var ganska så tråkigt, men jag orkade inte göra mat själv. På vägen hem så såg vi, i den jobbiga backen upp mot mig, en hjort mitt i backen och rörde sig inte ur fläcken, så vad gör jag, jo jag tar ju självklart snabt framm kameran för att ta kort, men det var inte så lett när det är mörkt och den enda funktinen som funkar då är jätteskakig, men jag fick iallafall en någulunda bra bild...



För att komma och tala om något helt annurlunda, godisaffären Gottin vid ingongen i Ikano ska man INTE köpa sitt lördagsgodis för där kryper det nemnligen MYROR, och hur trevligt är det inte att ha myror i sitt godis?!  När mamma sa till så vad gör pärsonalen då, jo dom säger lugnt att dom har satt up några myrfellor vid godiset, men då så får man ju myrgift i sitt godis och det kanske finns myrägg i botten av godisburkarna. Så köp INTE godis där!!!

Och den sista "viktiga" saken att ta upp om vad som hende igår så har jag fott nya skor *^^*  Det är ett par KillDoll och dom är Jättesöta ^^



Det var allt för mig, GUD vad jag måste tråka ut er!!

Werd...

Jag har fott damp på denhär låten, den är bra men inte jättebra, men jag han endå inte sluta lysna på den.


Blutengel - Lucifer

RSS 2.0