väldigt rolig hårfärgning

Idag så fergade jag håret, igen... Det var ett tag sen jag fergade håret senast så det behövdes verkligen. DEt var synd att inte Tilda kunde vara med, men hon skulle göra nogot annat, men imo'n så blir det flätor i håret och på onst'a så blir det av fergning och så blir halva luggen rosa *^,^*

Här är några bilder från idag:
 fergen =)
 här så holler jag på att ferga håret =)
 och en veldigt SÖT bild på Barbs <3<3
image97 och en veldigt söt katt som jag hittade ;D

(Barbs) (Tilda)

Emilie Autumn, Across the sky


Emilie Autumn, Rose red


Älskar att ha prao

Om man ska praoa så ska man inte vara lat och ta den praoplatsen som man blit satt på utan velja en själv det blir SÅ mycket roligare!!

Jag och har hittat den perfekta praoplatsen för mig, misoui, jag tror att det kan vara bra för min framtida design kariär, för där så har dom unga designers och... ja det är lika bar att ni får kolla själva det tar så lång tid att förklara!! (Misoui) Nu har jag 4 plagg som henger där och ventar på att non ska komma och köpa dom =)

Jag har fott hemka skavsår (eller snarare skavblåsor) av mina veldigt fina sommar balerinaskor, som jag hadde på mig idag (hum... konstigt, men konstigt är normalt för mig), jag fick dom när jag gick till misoui i morse för jag orkade inte syckla. Så jag fick ta bussen hem sen, men det var kallt ute och jag skulle vara tvungen och stilla och frysa i 15 min, så jag börgade gå mot HM för att kolla på sminket, och gissa vem jag stötte på om inte den person jag hatar nest menst i hela värden, Lara (F!§#%&½+?*¤$@>XE) och hennes kompisar, >XE (jag vet inte vad det är me den människan, vad jag en har på mig och hur mycket jag en endrar mitt utseende så kenner hon alltid igen mej) så eftersom jag är blek och hadde på mig vita underbyxor (som jag sytt själv) och en kort vit 50-tals tjol (igentligen en undertjol, men det bryr ju inte jag mig om) så kallade dom mig för spöke! Så vad gorde Carro då, jo hon klistrade på sig ett leende och gick fram till dom (dom va både större och lengre en mej) och gav dom en riäl utsjälning!! Sen så gick jag till bussen stolt som tuppen.

Även om hela värden skulle venda sig emot mig idag så skulle jag endå vara glad, för jag är påväg att bli en desigener <3

 detta är det underbart söra som jag hadde på mig idag =)


RSS 2.0