Snart

har jag dessa underbara cyberlox och (lengst till venster) denna underbara hårferg i halva min lugg, så det är jag veldigt glad över.
image86
(Odium Clothing

Jag var precis inne på Shock Store (Klicka här) och hittade dessa underbara saker
 detta underbara parasol <3 och  denna underbara tröja (jag skulle vilja kalla det för kavaj men det är det inte) <3 I'm in LOVE.

Carro är GLAD

det var ett tag sen nu....

Ja det var ett tag sen nu, och jag är lessen för det, jag har liksom haft annat för mig....

Jag satt och tenkte på allt vintrigt jag har gjort ddenhär vintern och det är inte mycket, det enda jag gjort är att ha åkt skriskor på fake is. Jag skanar verkligen att åka pulka... även fast att jag harar snö.
HAHA, jag kom precis på ett jetterolit vinter minne från 3:an eller 4:an:
Jag, Bella och Barbs åkte pulka i pulsabacken med resten av klassen, vi 3 hadde gjort ett tåg med hjälp av min dubbelpulka och Barbs lilla pulka, jag och Bella satt i min dubbelpulka och Barbs satt i sin lilla. vi åkte snabt ner för backen och Barbs åker efter mej och Bella först så kommer barbs fram i sin pulka (och sitter kvar i den) sen så kommer hennes pulka fram igen, utan Barbs. Då hadde hom ramlat av. Det kanske inte låter så kul men det va SÅ jävligt roligt.
Sen så var det min tur att sitta i barbs pulka, och halvägs ner så ramlade jag av men fasnade med skol i pulkan på något konstigt sett och satt fast så hela väden ner för dendära longa backen. 
Det var den roligaste vinten i hela mitt liv...
(mer om Barbs)

Men denna Söndag så gar jag haft det ganska så tråkigt, så jag satt och gorde ett Goth Test, det var faktisgt ganska så kul men jag antar att testet är till för dom så kallade "Clasical Goths" och inte, sonna som jag, "Gothic Cyber Fairy Thingi Ballerina Whatever" gotarna. Men jag är iallafall 55% "Clasical Goth" och det duger för mig =)

I am 55% Goth.
Oh My Goth!
Oh My Goth! You Goth, Girl. There is a good chance I am bi. Freakiness pumps through my viens, but I can still laugh at myself.

Sjuk

Men fortfarande kreativ =)

Igår så sydde jag en syrra till Alice, hon heter Lenore


  Lenore och Alice              Lenore


The Birthday Massacre - Video Kid


RSS 2.0