HIM - Love's Requiem



Take me into your arms
and sing me your beautiful song
Hold me until we're one
and sing me you're beautiful song

-.-'

Suck... är sjuk... och jag som ska sjunga på AVMA på onsdag... Har jätteont i hallsen och kan bara äta yoghurt och kanse något annat kallt... Vill inte vara sjuk, vill filma med Fian och Barbs istellet. Blä på halsar som gör ont. Usch!! Vill ha kul!! ...blä... Aja får vell försöka att tenka påssitivt, om man inte är sjuk så vet man inte hur det är att vara frisk, det kan vara verre, blir glad när jag blir frisk, osv. Jaja, ska vell inte klaga antar jag. Men det är så tråkigt att vara sjuk!!



An Cafe - Tekesuta Kousen

xD har hakat upp mig på An Cafe^^

Mow

Måste bara säga TACK till super snälla Barbs som gör mig jätteglad!! Hoppas din fot blir bättre snart = /  o jag vill lyssna klart på låten jag fick börja lyssna på idag xD
Som vanligt när jag sitter vid datorn och bloggar så är jag inte med min Micke som jag saknar jättemycket =( btw tycker synd om dig = (
Men men fick iallafall mina efterlengtade Swings 220 idag =O dom är SKIT SNYGGA xD

Aja, här kommer en braig låt^^



An Cafe - Escapism

(ja de bara MÅSTE vara rosa)

._.*

Tycker att det är dags att blogga lite nu igen, det var ju ett tag sen jag la in sagan om Herrman ... Känner mig lustig, har lite ont i magen, ingen aning om varför och har inte lust eller ork att göra nått... Jag kollade på Creepie och blev avensjuk på hennes kläder, men då kom jag på att jag faktisgt han sy så jag re makade en tröja, den blev väldigt fin^^ Ena aemen är lila svart randig och andra är lila lägst ner. Väldigt mysig är den också. Kom sen på att jag ju kan måla naglarna i samma färger som på tröjan, så det gjorde jag också. Innan jag sydde så var jag duktig och städade mitt rum men sen så blev de tekt av trådar efter att jag hade sytt... men men, man kan ju inte få allt.
Sitter nu och funderar på vart jag har lagt en tidning som jag behöver nu. Ska skriva lite på bilduppsatsen och behöver info på en konstnär som det står lite om där.
Nä nu ska jag inte tråka ut dom få läsare jag har med mitt babbel lengre utan lägga in en låt istellet.

Theare Of Tragedy - Siren



Har hakat upp mig på den här låten ^^

RSS 2.0